Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Späder på min sorg


Smäder

Så liten och lättare än en fjäder
Bandet är redan tjockare än läder
In i mitt liv du träder, med solsken till väder
Plötsligt, din frånvaro tynger och smäder
Allt det du innebar är inget som längre gläder
Vart tog du vägen, på min sorg du späder
14/4-22




Bunden vers (Rim) av Louise Ryhr Sileson
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-20 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Ryhr Sileson
Louise Ryhr Sileson