Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Bokmärkesänglar


Hur många människor har
de största gaphalsarna begravt
och alltid de ömtåligaste de sänker!
Erdogan driver ett högt spel
med sina ränker
allt för att driva igenom sin vilja
Aldrig får en demokrati sälja ut
endaste människa oavsett vem -
aldrig får den för att "vinna sympati"
acceptera orättvisa!
Det där med värderingar är subjektivt
om en diktator håller i tyglarna
blir livet för invånarna aldrig rättvist!
Det som på ytan ser vackert ut
stinker av skit
då diktatorn granskas under lupp!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-05-20 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP