Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brunnen



Länge var jag ögat
i den lakoniska brunnen
då jag blev tillräckligt upplyst
öppnade jag ögat
och fann att himlen åter var blå
trots de sotiga fransarna

visst kan vi tala om förlåtelse
vad nyttar det till
strypkopplet tömmer varje åder
tills skuggorna blott

Godmorgonkram klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-05-20 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP