Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"jag tackar dig min Gud..." Foto: Pixabay.com


"Din klara sol går åter upp"


Sjöng vi på morgonbön

då jag gick i skolan...

hemma i Västervik

på östra kusten...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-05-20 10:23



Bookmark and Share


  Feminaz
Manna för själen.
2023-02-05

  Eva Helene VIP
Tänk så fint det var att få börja dagen med en psalm.
2022-05-21

  Niliboy
Jag går ut vid femtiden om morgonen, det är friskt och härligt då!
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP