Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RINNA


Snart är ett moln
nu blåste förbi
sedan ligger gömd en bit bort
och tror inte jag ser

det finns inga ringar på vattnet
mycket lite bäck rinner under en bro

andra sidan är endast skugga
en dubblett av aldrig
måste ligger gömd en bit bort
och tror inte jag vet

det finns inga stjärnor på vattnet
mycket lite liv rinner genom min tro








Fri vers av Igot Tochange
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-20 10:49



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Fint fotograferad svartvit stillbild av tillvarons oförutsägbarhet, dess evigt obesvarade frågor och betvivlade svar.
Textens symmetriska struktur underlättar för betraktarens och läsarens reflektioner trots den impressionistiska interpunktionen.
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange