Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläntan

Nu har jag
tvättat öronen
med fågelkvitter
sköljt tankarna
med päronträd
skrubbat fötterna
mot rötter
och granit
hittat hit
till en glänta
och en skreva
full med jord
jag kan tänka
mig att stanna
jag har landat
släckt min törst
låt mig bara
tömmas
först




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-20 10:54



Bookmark and Share


  alexandrajohanna
underbar!
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP