Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


ORDEN SOM NÅGON SKRIVIT

 

Nej det kanske är så att vi aldrig ser det

men det finns ändå alltid där

och vi vet också att det finns där

för vi kan känna detta

 

kanske ser vi inte helheter

för att vi inte är förberedda

på att fördomsfritt öppna våra ögon

för denna stora värld

 

en värld där solen aldrig är densamma

ett nytt konstverk som plötsligt finns där 

och som väntar på att upptäckas

gjort av minnen drömmar och önskningar

 

de orden som någon skrivit

men som ingen har läst

de ligger och väntar där på att bli lästa

och kanske uppskattade …på riktigt

 

nej vi blir aldrig för gamla

för att öppna våra ögon och öron

men ändå kan vi vara så småaktiga

och inte inse våra egna brister

 

ja för denna så märkliga värld

den är ju såväl varm som kall

"så allt för ofta så ser vi ju inte skogen

för alla träd som står där …i vägen"

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-20 11:34



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack och vilken härlig bild!
2022-05-21

  Kungskobran VIP
Ej alltför fylld av brist och fel
är jag kanske värd en del…

Nils Ferlin
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP