Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ifall bomben faller

Ifall bomben faller,
så vill jag att du ska veta,
att när jag låg i bottnen av sjön,
och lite ljus sipprade in,
och kråkorna kraxade ovanför,
och himlen var svart,
och lite musik ljöd,
och få vänner var omkring...

så tänkte jag på dig.




Fri vers (Fri form) av Emil Ågren
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-20 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren