Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uträkning!

Nollan hon stod inte ut
hon gav upp ett ilsket tjut...
8-ans bälte
henne välte!
Så´n midja önskas, smal strut!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-20 16:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del med god vilja, löser träningskort men tänker på Sevilla, tanken är visst god sade Mona, men sedan någon henne visst håna, så hennes önskan blev blott drömmar, numera åker hon hästskjuts med tömmar...
2022-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt