Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det bli

Hemligheternas odyssé.
Tårar läker i snön.
Älskar.
Närmre mig själv nu.
Blundar men känner inte
ekot av det förgångna.
Blickar ut över mitt egna regn.
Inuti blomstrar hon nog.
Om hon slog ut sina kronblad.
Och började leva.
Skulle jag inte då
bli mig själv igen.
Mitt bland frågornas sjö.
Jag finner havets svar.
Njuter.
Att bara vara.
I enkelheten.
När den är som vackrast.
Att låta det vara så.
En stund.
Just nu.
Men allra helst.
I din famn
av stjärnor.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-20 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP