Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Märkligt nog har gång efter annan, det visat sig att en människa som skulle vilja leva med mig, samtidigt måste komma att påstås sig varken kunna leva med mig och samtidigt inte står ut med att behöva som avstå just mig.


Något litet om en konsekvens av ironi





Okända samt små
undersökningar har givit
de mest som

otänkbara svar på
frågan. Om människor
som träffat mig

ungefär fem gånger,
blir deprimerade om
de tvingats avstå.

Från att träffa
mig, plötsligt bara
som fått svår

abstinens. Att behöva
uthärda en sådan
känns förstås svårt,

ja rent ut
sagt som outhärdligt.
Nödvändigt har det

dock varit samt
kunnat ses som.
En människa som

jag behöver naturligt
nog en myckenhet
av egen tid,

samt utrymme att
som vila på,
enkannerligen agera på.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-05-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP