Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram älskade uggla<3


Dimmornas ande

 

drog med sitt följe natten förbi

med gryningsfåglarna började konserten

drippen droppen

över förstutrappa och ruta

härliga tårar sköljer gårdagen ren

10 plusgrader

moder jord jublar

över dropparna som torkan bryter

 

Det är gråväder, men truten skrattar gott

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-05-21 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP