Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


överkokt sparris klokuggla<3



vad jag menar med det, vaknade halv tre!
känner mig sladdrig, kanhända en powernap
råder bot på sparrisen. ooo? tycker du jag
tjatar om sparris. Beror nog på jag vet för litet om den
Tja att den är god att äta som primör, säger
varje kock i rutan. Köpte en planta på eftersäsong
förra året och året innan.
Snopen såg jag den blivit längre och smalare
insåg jag vet för litet om den och googlade
sparrisen ska skördas då den är 20 cm hög
det är ett måste annars slutar den växa.
Den kan växa mycket/ dag och skördas fram
till midsommar.
även om det regnar kan jag arbeta under tak


Mariupol har övertagits av ryssarna och vi har det bra
makabra kast mellan liv och död dagens nyheter

önskar dig en riktigt bra dag kramar<3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-05-21 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP