Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kämpa på


Ett kliv

Jättens stora kliv vidare i livet.
Lika stora som den utsattes små små steg under dagen.
Fortsätt bara gå med blicken framåt.
Var inte rädd för ropets avgrund.
Fortsätt bara gå jorden är rund.
Du kan alltid komma tillbaka.




Fri vers av Thommy J
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-21 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J