Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En whisselblower



behöver varje demokratiskt land arbetsplats för hävda
rätten att överleva. Vem vill vara vän med fienden, som går
in i våra hem databaser mobiler och avslöjar våra
hemligheter i oheligt syfte raderar och ändrar sanningar.
placerar sina tjänstehjon där som predikar sin osanning,
utplånar därmed människors framtid genom skamlig
utpressning.
Fienden skördar vinsterna på bekostnad av de tusentals
timmar slaven gödslat jorden med tills förbrukad, de
oheliga tvättar även pengarna och händerna rena
dessutom behandlar bottenskrapet andra ojämlika!

Är någon förundrad över då slaven kommer hem från
varvet och larmet i plåtslagarverkstan blir stående om
sommarkvällarna på trappan och lyssnar till koltrasten,
som sitter på uthustaket.
Det är då vi barn sitter inne i köket och väntar och mamma
säger "låt pappa vara" och när han sent omsider kommer in
till oss, sitter vi länge i hemligt samförstånd och lyssnar
till hans leende.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-05-21 13:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Beklämmande att behöva bli riktigt jävla förbannad jämt!!
2022-05-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP