Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan



Den osynliga kontakten
med ett inre väsen

Ett rum fyller tanken
i ett inferno av förnimmelser

Fysiska drömmar
i det kemiska området

Organiska ledtrådar
och telepatiska energier




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-05-21 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP