Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett nr 44. Sammanlagt 21 ord. Kammarpigan, frömjöl och glamma, har jag fått av TrollTörnTrappan.


Nu spökar det!

Kammarpigan, sedan länge död,
ses som frömjöl virvla runt och damma.
Hon dekorerar bröd,
i livet fanns ingen tid att glamma.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-21 17:57



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Du får ihop det, fantasifullt och på något vis logiskt. Tydligen kan somliga förvandlas till fröigt mjöl?!

Var på vippen att läsa titeln som "Nu grönskar det!" :-) Fast temat förefaller fortsätta i svartvitt..
2022-05-22

    Lena Söderkvist VIP
Ett poem i min smak. Tragikomiskt och fint rimmat.
2022-05-22

  Gunwale VIP
Undrar just hur spökstoftsbrödet smakar …
2022-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP