Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

akk var dett EPO MAJ.

BLANDAD SLURING

Vill du stänga av tv: n med volym knappen, för allt i världen.
Kan du stänga av TVn för i den det bara skriker det blaj blaj,
finns det ingen TV.
Vad säger du?

Förknippat med lust var
ungdomens lycka-
Svårt skilja ett klappande
Hjärtas längtan till förening.

Jag minns så säkert när den uppfanns.

menar då inte ufon som blickar
så ilsket ner på vår gamla katt
blev den inte heller uppfunnen
inte när den sitter på taket

Allt bara regnar ner, som gamlingen sa. Då han hittade en morot bland ärtorna i maten.


Sju är orden jag måste kunna
för att min salighet rädda
Det tredje blir till när jag mig värjer
trots ålder och vishet.

Denna gjorde grannens hane i fjol med vår gamla skraltiga hona

Virtus, virtus i dig fanns min lycka
såg jag den ej var jag blind,
förblindad av åtrå.

Bosse 21 maj 2022.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-21 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten