Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Aldrig någonsin



Ska endaste kuvad vara
av ett samhälle som inte sig bryr
Nej tack rättvisan måste vi kämpa för
vår demokrati måste alltid försvaras
Den som aldrig lärt sig ta hänsyn
vänder vi ryggen
Varför slösa energi på en stygg en
vi är jordens salt
klokuggla kram

Högt tonläge gillas då det erfordras
varje kugge lika värdefulla för vår existens.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-05-21 21:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Så är det där diktatur råder Turkiet Ryssland...
2022-05-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP