Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tvehågsen


Gammelord


Åsamka
stålsätta
rådbråka

Härvidlag
omisskännliga
gammelord

för en rättmätigt
tvehågsen
jänta som jag




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-05-22 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP