Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillförlit aldrig fruktan


En tunn och enslig skog

växer om

den upplever

förtroende


som hagar och sädesfält

måste likaledes

trädpelargemaken

förnimma

ett slags tillit

som bär frukt


Stammarna känner

alltid sina banemän

sån kännedom sprids

till både barr, löv och ruska


men den med sagoöron

som känner in

blomningen

är den rätte




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-22 10:02



Bookmark and Share


  Susen VIP
"Sagoröron" underbar dikt med ett tilltalande språk där tilliten vävs in och växer fram. Mycket snyggt
2022-05-23

  Solweig Jansson VIP
Såå fin ! - Har precis läst " Märkligt " av Jan Widströmer - era dikter är besläktade . . . .
2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP