Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto :Soligajag_1


Söndag och ingenting blir av .

Söndag och lusten att fixa och dona tar slut,
men Hallå där ? Vad händer säger Rut.

Jag tror att vi ska ta oss ut i naturens vidunderliga värld,
som du blev en annan flicka då du blev lärd.

Kan det månne vara far min,
absolut är de det , han är så fin.

Tänker på sin lilla flicka ,
som alltid måste få klockan att ticka.

Slå dig ner på stenen ett slag ,
sedan tar du nya krafter med dina behag.

Älskade far är mitt hela hjärta ,
tar hand om mig med själ och hjärta.

Nu ler jag och minns alla mysiga stunder med far,
tur att han ännu är kvar!

Kramar om far min och myser ,
så det riktigt i kroppen ryser!






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-22 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP