Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And the beat goes on and on again

Så nu var vi där igen
där jazz katten spinner
så skönt

och tillvaron verkligen
rockar fett

jag vet att det händer
ibland att jag liksom
försvinner
ner i det svarta bland
pianots svart vita
tangenter

men nu är det skönt
och groovigt igen




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-22 14:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Groovy Times" (The Clash)

"Mission Accomplished...But The Beat Goes On" (The Rezillos)
2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal