Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar och färdas över regnet

Behöver känna
min själ av småstadens grus
det som för mig hem.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-05-22 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP