Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonspriten

Tiden är sen
Har vaknat upp på ostadiga ben för ofta nu
Funderar på att runda av min egen offerkofta

Att dricka sprit ofta och blunda på morgonen när skiten ska ner. Jag tror inte jag orkar det mer.

Att sörja sitt eget liv som passerar
är inget annat än att komma hem till sitt barndomshem när någon annan bor i det

Gräsmatta
Buskar med humlor
Städdagar
Minnen av mamma med sin energi som ropar att det är mat

Jag måste gå nu
Hoppas vi ses snart




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-22 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den känns <3
2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP