Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt ska komma ut


Mediamani

Flukta månde

voyeurerna,

om de visste

hur den gamle

exhibitionisten

blottar sig.




Bunden vers av Algotezza VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-22 16:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Vi hade i alla fall tur med lädret', efter det där gamla besöket på Valla i solens underbara sken'.
2022-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Nyhetsnarkomanin har jag aldrig förstått mig på.
Vissa hänger på låset på bibblan för att hinna FÖRST till tidningarna.
Själv läser jag bara insändarna.
Online.

2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP