Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tappar bort mig själv ibland... ...gör inte du?


Jag tappar bort mig själv ibland...



Jag tappar bort mig själv ibland... ...gör inte du?

Jag gick vilse i mig själv och hittade inte ut.
Medan jag letade fann jag dig.

Människorna jag mötte hälsade jag artigt på,
eller så fanns de visserligen där,
bara att jag inte såg dem.













Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2022-05-23 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP