Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Personlig utveckling


Allt eftersom du lär dig
kontrollera din hjärna
blir du svår att manipulera
du kastar av dig gårdagens ok
och ser dagens möjligheter
Du har absolut ingen brådska
vilodagen då står bilen i garaget
med sladden ansluten

Du kan arbeta dig in i kaklet
men efteråt gäller vila och väntan
på skörden ska blomma

Godkväll älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-05-22 17:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
otroligt stämningsfullt - och väl fångat kram
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP