Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laddar för morgondag ifall för att stå pall...

Skriv mer, sa nå´n till mig här...
Jag svarade, jag skriver ju non stop
hela tiden, ja för skrivbordslådan mest,
men den är nog snart full, men jag har ju
lönnfacket kvar att fylla på med mera där,
bra ju att ha lite extra textidéer direkt så i lager
att ta till om hjärnan inte vill, när jag vill...
Ja, ifall den står totalt still...

För så här kan det ibland gå till ...

När beställarna plötsligt dyker upp hos mig:
-AKUT! Vi behöver en bra grattistext fort nu du...
Skriv ihop något snabbt, om en kvart ska vi
vara på festen, oj, nu ser vi att första gästerna
landar där, har du fått till nå´t här, fem minuter
har ju redan gått... Det börjar att bli överbrått...

Jag fick ihop en hyllningstext, av det jag precis
kommit på +, tack Gode Gud, lagrade texter, OK
den dög sa de, men lite bättre hade den nog blivit
om jag haft en lite längre stund på att få till den...





Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-22 19:24



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Du skriver så träffande "bra ju att ha lite extra textidéer direkt så i lager att ta till om hjärnan inte vill, när jag vill..."

Kämpar själv ibland med vad hjärnan vill, och vad jag vill. Kram /Grubbelmia
2022-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt