Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma (glöm inte det..)

Det finns saker som är svåra att förstå.
Händelser, ord, bortförklarningar.
You name it.
Och så ska det väl vara då vi alla är olika.
Men de som profiterar på andra,
På andras svagheter och fel.
Och som dessutom hotar och stalkar,
När sanningen kommer ut.
Jag har inte gjort nåt fel.
Tänk på det du,
Speciellt med den sysselsättning du har.

Karma.
Glöm inte det.




Övriga genrer av Nicke Pistol VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-05-22 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP