Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Öken


Vaknade till en mardröm
jagades av häxor och gastar
och avgrundssmak i mun

Förstår hur det känns då tänder
ligger i glaset över natten
Tvungen gå upp dricka vatten
tog ett piller mot headache
skakade som en hund tills sömnen
kom med lindring.










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-05-23 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP