Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tillit

Om tillit inte bara är en färggrann fågel
som pryder den stora fasaden
på utsidan av huset
utan blir något som bidrar till värmen
mellan människorna i stugan
så kanske det handlar om
att se och bekräfta
att ta ansvar
för att svara an
att reflektera
så att mitt liv
mina glädjeämnen och plågor
kan få en liten plats i ditt liv
med dina glädjeämnen och plågor
att vi hjälper varandra
att bli de människor
vi vill vara
med varandra
och för varandra




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-23 04:34



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så kloka ord. Om vi förlorar tilliten till varandra, blir misstänksamma och bygger murar då är vi illa ute.
2022-05-23

  Blomma-Stjärna VIP
jamen just så - ett bra recept!
2022-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om tillit som förenar så att du och jag blir vi.
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP