Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att älska sin fyrfota vän.


Malte.

Morgonsol genom balkongdörr
Sakta vaknar världen igen
Den ensamma världen
Hör fordon och hurtiga röster
God morgon kamrater.
Stillhet i mitt sovrum
Lyssnar på låga snarkningar
Min stabilitet i mitt kaotiska inre
Min trogne vän
Mitt lilla barn.
Så mycket kärlek
Så stark tillit
Vi är ett
Vi är oslagbara.
Malte, min vän
Mitt skäl till att välja livet
Liten och hårig
Så galet vacker
Så stark personlighet.
Att älska osjälviskt
Att skydda med sitt eget liv
Tack för att du kom in i mitt liv
Du fantastiska varelse.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-23 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP