Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto; Soligajag_1


Morgonens rodnad

Nu händer det saker och ting ute i naturen ,
fåglarna sjunger sin vackra morgon sång för mig medans
jag promenerar på lätta ben.

Jag har alltid gillat morgon rodnaden och dessa
fantastiska ljud och natur fenomen som ger sig känna
i skogens vrår.

Medans jag går i sakta mak känner jag något svepa bakom
mig , vad sjutton nu då .
Jag va helt säker på att jag skulle få vara ensam här i skogen nu i
ottan.
Helt plötsligt känner jag någon lägga en hand för min mun ,
Nehe du , det går jag inte med på . Jag svänger runt i ett huj och är färdig
med att ge angriparen en spark i skrevet ,

Hallå där hör jag en röst säga , men denna röst har jag hört för
länge längesen , men det kan inte vara sant för den personen finns inte hos
oss längre. Nu kippar jag efter andan och stirrar in i dem svartaste ögon
jag vet att denna person har.

Han för bort mig till den närmaste stenen och börjar berätta sin
historia , att han va tvungen att försvinna .
Okej försöker jag säga men allt i huvudet snurrar och det flimrar som i en
skräckscen av blod och monster.

Snälla älskade syster säger min bror , jag är här nu.
Kom så går vi till din grotta så får jag berätta resten. . .

fortsättning följer. .






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-23 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP