Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

 

 

att bli älskad för den man är

en lycka svår att finna

synes som en chimär 

att i den sig befinna

 

men lycka kan vara mer

ej bara kärlek ryms däri

kanske vi bara inte ser

eller hör dess melodi

 

i vardagens små stunder

i det enkla som förbigås

det händer små under

om det bara förstås

 

se det som icke synes vara värt

se dess enkla storslagenhet

det också är sevärt

i all sin litenhet

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-23 09:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja den nöjda människan är en utrotningshotad art.
2022-06-02

  SatansSon VIP
den var bra,
2022-05-26

  Sparvögat VIP
Så vackra ord, att se det stora i det lilla, underbart tecknat…
2022-05-24

  Kungskobran VIP
Det är de små små detaljerna som gör det som Povel Ramel sjöng
2022-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att leva med öppna sinnen och hitta guldkorn i vardagsgruset.
2022-05-23

  Susen VIP
Det lilla som ger stort, bara man ser det. Fint fångat här
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP