Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När det känns som att luften vi andas är det sista andetaget

När det känns som att luften vi andas är det sista andetaget vi tar
Vad har vi då kvar?
När vår dröm om framtiden
är som flagnande färg
Ungdomens hopp försvann
spårlöst




Fri vers av Arwen85
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-23 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85