Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min magiska korg

 

 

Jag har en magisk korg

med uppmuntrande och omtänksamma ord

hur mycket jag än ger bort

är den alltid full

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-05-23 10:34



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Härligt! Vårda den väl. Det är inte alla som har förmågan att ge.
2022-05-26

  lila fjäderblomman VIP
Vackert!
2022-05-25

  Lottie Ålhed VIP
Härligt. Fint diktat.
2022-05-25

  Anya VIP
Härligt om hur vi borde vara mot varandra. Tycker om.
2022-05-24

  Sparvögat VIP
En magisk korg som famnar världen med omtankens värme, så underbart…

2022-05-24

  Kajan VIP
En närmast biblisk tanke, den som ger skall bliva given, och visst är det så; om man enbart tar blir man bara fattigare och fattigare .
2022-05-24

  Olof Lagerhorn VIP
Ett förhållningssätt värt all respekt
och uppmuntran.
2022-05-24

  Peter G VIP
En korg som gör fin nytta! Uppmuntrande och omtänksamma ord får vi aldrig för mycket av!
2022-05-24

  Margit Grell
En korg full av oändlighet!
2022-05-23

  Kungskobran VIP
Härlig korg må den aldrig sina
2022-05-23

  Eva Helene VIP
Vilken bra påminnelse om att tänka som du gör här. Fint formulerat!
2022-05-23

  Blomma-Stjärna VIP
vackert sagt!
2022-05-23

  Monica Lindgren
Bra, att den är full! Sådana ord behövs!
2022-05-23

  Öknens Ros VIP
Vänlighet kostar ingenting, men är uppskattad.
2022-05-23

  Maria Sundelin VIP
Vänlighet betalas alltid tillbaka
Kramar
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP