Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under eget ansvar


jag är bortom tårar

bortom livet

bortom allt

tiden nu är svart



håller mig i skuggorna

där det är svalt

där träden skyddar

ser sommaren födas


det här livet

jag har hört att det går upp och ner

för mig har det alltid varit en

sluttande nerförsbacke


kvicksand som drar mig ner

en lavin som fågar mig

tsunamin som väller in

jag hinner inte ta skydd



livet

döden

jag är rädd för allt

mest för mig själv
















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-23 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP