Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmiddag älskade uggla<3


Kamrern



Med penna i hand och blocket att plita
kolumnerna rita
summorna fyller debet och kredit
hur ska balansen uppfyllas
behovet det som behöver förgyllas

dagarna som kommit och gått
det bästa vi tänkt men knappt förmått
puckelpister dyker upp
minst kamrern anare´t
tar då till det beprövade ankaret
vandrar i trädgården sin
tankar då sitt tomma magasin

Livet kan vara tragiskt
ändå borde för alla vara magiskt
kanhända vi filosoferar mycket
det livar upp i mörkret
det gyllene smycket






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-05-23 13:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
;))
2023-08-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP