Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns inte när jag senast såg en flod



Blommor i fönster som aldrig
sett sol.,
dom kanske är blommor för månen.
Och pennan säger förlåt.
Förlåt mig
jag glömde
vattna er i dag.
Och jag tittar in i ett mörkt
instängt rum.
och jag ser dom stora molnen
utanför,
på natthimlen,
och jag minns
inte när jag senast
såg en flod.






Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-05 12:28



Bookmark and Share


  Niliboy
Jättefint Lars sprudlande fantasi äger du! Fint! Birger
2022-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg