Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

Min själ tar all sin plats
där jag sitter på klippan
med havet framför mig
Jag vilar i dagen av sol
och inget finns att sakna
Havet rullar sina vågor
mot stranden under mig,
evigheten glittrar i fjärran




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 154 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-05-23 13:51



Bookmark and Share


  Gustaf Henriksson VIP
Gillar särskilt första och fjärde raden...
2022-06-02

  Orion93 VIP
Jag går till evigheten i min fantasivärld under solen vid ett hav
Jag väntar på delfinerna och hajarna som leker genom vågorna.
Jag har ett brev att ge till dem, som ska ges till en vän på platsen innan jag föddes.
2022-05-27

  Kungskobran VIP
Finstämd med mycket känsla
2022-05-23

  Marita Ohlquist VIP
En underbart vacker text som förmedlar lugn och harmoni.
2022-05-23

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Så känns det att vila vid havet.
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta