Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN KAMPMARSCH

NATO är landsförräderi

Sådant bör Sverige låta bli

Låt vår nation förbliva fri

NATO är landsförräderi

 

Imperialismen - fienden

kan aldrig bliva Sveriges vän

USA är en parodi

NATO är landsförräderi

 

Ska man som horan sälja sig?

Mitt svar är rungande: ett NEJ!

Ned med er pakts förmynderi!

NATO är högförräderi

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/5 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2022-05-23 13:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
2022-05-23

  Koloristen
Då vi höja vårt rop: Sverige vakna!
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP