Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


obetalbart


Arvet


Ingen kunde älskat mig
mer än du Mamma

din osjälviskhet
genomsyrade min barndom
min ungdomstid
och mitt vuxenliv

Din egentid var obetydlig
din självklara närvaro
smittade av sig på mig

Mina barn
fick också en kärleksfull
osjälvisk mor

med fullt fysisk närvaro
och obetydlig egentid

Det kan ingen anklaga mig för
tänker jag idag
när jag ser unga föräldrar
blicka ner i sina mobiler

istället för in i sina barns ögon

Mitt obetalbara arv
ser jag redan
har smittat av sig på mina barn




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-23 14:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Full pott!
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP