Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla kram<3 Du är bäst!!


Avgiftad drar i nödbromsen


Då jag ser orättvisorna
felen som begås av en skuggregering
och ett skräckkabinett
där bödeln hänsynslöst
utnyttjar akilleshälen
väntar ut den sköre tills den faller
många sväljer sockret i koppen
och förvandlas till nickedockor
De som går sin egen väg
löper risk hamna bältade
avdelning 25

vad var det du skrev
största hotet för mänskligheten
inte veta vad människor kan
göra varandra
tack för kunskaperna jag fått kloka uggla
lammet trodde gott om alla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-05-23 14:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Skriver men sagt allt nu tecknar jag årstider livet i nuet. Det inte går ändra efter alla år.kram
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP