Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste lämna det förflutna

Dessa minnen av förödmjukelse

som dansar runt i mitt sinne

Hur ska jag tysta ner dem?

Jag vill glömma dem helt och hållet

vill inte ha med dem att göra!

Passerat är passerat

Det är ju" här och nu" jag behöver!

Jag måste skaffa mig något bättre att tänka på

t.ex. en vän, en snäll vän som behöver mig

Ge mig frid i sinnet nu!

Nu är det försommar -- vi har varit ute hela dan

Vårt salta gäng -- vi körde båten från Skärhamn till Härön.

 Där på denna stora ö gick vi och klättrade på stenar

Vi fick ihop många säckar med plast och annan skit.

Jag tog en stor blå plast-tunna. Det var ett svettigt men härligt jobb.

Är så glad åt att ha hittat detta gäng strandstädare...

 

Bohemen på klipporna




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-23 18:22



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Härlig energi i texten - med framtidshopp!
2022-05-24
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP