Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

Alla är vi olika

Känner
Gör
Vill

Olika

Hur ska man veta

Tänka
Vara

För att bemöta rätt

Utan att förlora

Sig själv




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-23 19:34



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Svårt.
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish