Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döda poeter skriver inte, ändock...


Falskheten och upprättelsen

Förställer vi oss inte bara?
Tror saker om oss själva
Utan någon tanke på andra
Vilken skräll det då kommer bli
När jag visar dem var skåpet ska stå!
För i en hög med hår
Ligger jag och dör
Det är så det blir
Om man är gjord av icke-organisk tvål
Därför kan jag inte förstå
Varför vi fortsätter såhär ändå




Bunden vers (Rim) av Anna-Sara
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-05-23 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara