Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tär.

När ensamheten tär
När livet bara tuffar på
Där mörkret gror
I den instängda världen.
I stunder av depression
I tårar av salt
Att förlika sig med sanningen
Inget kan få mig att få dig.
Att vandra år ut och år in
Med en känsla av otillräcklighet
Desperata försök att glömma
Att inte sakna mer.
Men att få om än bara en glimt
Någon dag om året
De magiska sekunder
Då du ler och säger hej.
Din uppenbarelse helar mig
Du är och förblir
Min hemlighet..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-24 03:08



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
så känns det.
2022-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP