Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Turkiets regering har presenterat fem krav som ska uppfyllas innan de godkänner ett svenskt Natomedlemskap.


Sverige stigmatiseras av den höga osmanska porten.

Vi behöver inte NATO och definitivt inget tillmötesgående för Turkkrav.

""""Här är Turkiets fem krav

Här är de fem krav på Sverige som Turkiet har publicerat på sin hemsida:

1.Sverige ska “sluta stödja” terrorstämplade PKK och kurdiska guerillan YPG på politisk nivå.


2.Sverige ska “sluta finansiera terrorism”. Turkiet hänvisar till ett påstått bidrag till YPG på 376 miljoner dollar som enligt Turkiet fallit i händerna på PKK, vilket landet menar hotar deras säkerhet.


3.Sveriges “väpnade stöd” till YPG/PKK måste upphöra.


4. Sverige måste häva vapenembargot mot Turkiet för att landet ska kunna säkra sin gräns till Syrien.

5.Igår hotade Erdo?an med att invadera Syrien för detta ändamål.
Sverige måste ge garantier för säkerheten i Turkiet genom ett globalt samarbete mot terrorism."""

En logisk och klok slutsats, så om Sverige har gjort sitt så är jag ledsen. ren genom smutsigt lek med händerna av andra från Förenade terrorist grupper som sammanför par sammanflätade av terrorister vi är exakt terrorister förenade från topp till botten.
-Vem fan tror du att svenskarna är?
Någon sa till mig att hans land redan är med i "NATO"
och låt oss inte förvänta oss att även om vi tas emot av någon från dem så kommer ej de att rädda oss hur mycket vi än ropar, viftande med den förbleknade blå-gula flaggan, för att stigma kom för att stanna....




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-24 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP