Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hoia-Baciu-skogen och dess mysterier.

”Hoia-Baciu-skogen förvånar med de ovanliga fenomen som äger rum här - UFO-observationer, lysande sfärer, flygande geometriska former, färgglada natt- eller dagsljus, konstiga mänskliga utseenden, konstiga nebulösa former, materialiseringar och materialiseringar. trädvridningar i tiotals sekunder, mobila radioaktiva fält och många andra saker som trotsar mänsklig förståelse...

Människor rekommenderas att inte gå in i de konstigt formade träden, för enligt lokala legender kommer de inte att återvända. De flesta av byborna som vågade sig in i skogen erkände att de var fysiskt sjuka och rädda.

Andra säger att de såg sfärer av ljus, skuggor och oförklarliga silhuetter. Turister sa att de såg spår av jord eller snö runt dem, men de rörde sig inte, och vissa växter och träd visade oförklarliga brännskador och nekroser. Även de mest skeptiska människorna som gick in i denna skog återvände med en totalt upprörd åsikt.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-24 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP